Elektromagnetsko zračenje

Elektromagnetsko zračenje se neprestano povećava i predstavlja sve veću opasnost za kvalitetu života. Zbog mnogih tehnoloških prednosti današnjice, postoje proizvodi i rješenja koja štite od izloženosti elektromagnetskim zračenjima. Mnogi uređaji i proizvodi za zaštitu od EMZ i EMP su testirani. Dok većina od njih nije radila, na sreću postoje  zaštite od elektromagnetskih zračenja koja su  dokazano uspješna.

Zaštita od zračenja baznih stanica za mobitele

Mjerenje štetnih zračenja

Na našoj web stranici možete pronaći informacije o proizvodima koji će vas pouzdano zaštititi od elektromagnetskog zračenja bez obzira na blizinu i snagu repetitora uz vrlo visoke zaštitne karakteristike do 99,99 % .

Svi proizvodi za zaštitu od elektromagnetskog zračenja posjeduju certifikate od nadležnih državnih institucija i redovito se testiraju na Sveučilištu Njemačkih  Federalnih  Oružanih Snaga u Münchenu prema standardima ASTM D4935-10 i / ili IEEE STD 299-2006.

Najprodavaniji proizvodi u svijetu za zaštitu od visokofrekventnog zračenja:

Tkanine: Swiss Shield® – podrijetlo ŠVICARSKA
Boje i premazi: Yshield EMR protection – podrijetlo NJEMAČKA

Zaštita od zračenja trafostanica i dalekovoda

Mjerenje štetnih zračenja

Svjetska agencija za istraživanje karcinoma (IARC) je 2001 g., na osnovu epidemioloških studija dječje leukemije, klasificirala niskofrekventna elektromagnetska polja kao moguće kancerogenima za ljude.

Najprodavaniji proizvodi u svijetu za zaštitu od niskofrekventnog zračenja:
Boje i premazi: Yshield EMR protection – podrijetlo NJEMAČKA
Tkanine i folije: Yshield – podrijetlo NJEMAČKA

Kategorije proizvoda